Ghylène Eyck

Ghylène werkt graag met vrouwen samen om de verbinding tussen hun hart en intuïtie weer te laten connecten. Ze begeleid ze graag middels een speciale manier van ademwerk om weer te ‘landen’ in hun lijf en contact te maken met het onderbewust zijn – waar ál je antwoorden en inzichten zitten. Oftewel, ze laat ze weer herinneren wie ze zijn en dat ze daar voor gaan staan.

Camie Bonger

Ik maak humoristische theateracts die bewustwording helpen creëren en een transformatie ondersteunen die leidt tot (innerlijke) rust. Ik sta al bijna twintig jaar op het podium. Ik heb trauma’s meegemaakt en tientallen jaren diep innerlijk werk gedaan. Gecombineerd met een talent voor improvisatie en ontwapening, maakt dit mij een ervaren facilitator van transformatietheater – een ervaring die persoonlijke groei, verwerking van trauma met een goeie volle buiklach mogelijk maakt. Velen van ons voelen de behoefte om aan onszelf te werken, om op positieve manieren te veranderen en de toekomst van de wereld waarin we leven te beïnvloeden. Groeien tot aan de verandering die we in de wereld willen zien.

Celine Dewy

Holistische rebalancing massage. Werkt op lichamelijk emotioneel en spiritueel niveau. Je kan je in een sessie veel loslaten of juist nieuwe energie voelen doordat de natuurlijke balans weer ervaren wordt. Ook je bewust worden van wat je lichaam je te vertellen heeft is deel van het therapeutische proces waar mee gewerkt word.

Anneke van Bokhoven

Ik ondersteun kinderen en volwassenen in het behouden van hun eigen aangeboren openheid, wijsheid en intuïtie. Zodat zij vertrouwend op hun gevoel hun leven kunnen vormgeven. Ik wil kinderen iets waardevols meegeven en dat is dat ze goed zijn zoals ze zijn. Iedereen doet yoga op zijn eigen manier en dat is goed. Er is geen competitie, niemand hoeft of kan de beste zijn. Ze leren zichzelf te zijn, met respect voor anderen en ze kunnen hun intuïtie en aangeboren openheid behouden. Kinderen weten gevoelsmatig wat goed is en yoga helpt ze dit goede in zichzelf te voelen.w

Lindsay

Lindsay neemt je mee op reis naar binnen: je innerlijke wereld. Door midden van yoga, pranayama en meditatie gaan we opzoek naar innerlijke vrijheid. We gebruiken beweging en ademhaling om volledig in het moment te komen, ons lichaam te voelen en te observeren hoe het met ons gaat. Door middel van meditatie maken we verbinding met ons hart om zo terug te komen bij onze essentie en vanuit hier te leven vanuit vertrouwen en liefde. Lindsay hoopt je te inspireren jouw yogapractice mee te nemen in je dagelijks leven voor een meer bewuste relatie met je dochter vanuit volledig vertrouwen.

Afke Reijenga

Ik ben sprankelend en energiek. Ik breng graag onder andere de wereld van tantra en yoga bij elkaar voor de wilde vrouwen in ons allemaal. Ben je klaar om wild en vrij te zijn? Ben je klaar om de sensuele, de seksuele vrouw te zijn die je bent? Ben jij klaar om in je volle kracht te stappen? Ben jij klaar om te schitteren? We gebruiken geluid, adem en beweging, oude rituelen en dans om in het hier en nu te komen.

Michelle Van Coeverden

Ik leg graag verbanden om de wonden te helen. Maar ik wikkelde ze af om de wonden te doen ontleden. Net zoals de zinnen ons kunnen helen. Leggen we verbanden om te zien dat alles met elkaar verbonden is. Michelle roept onze voorouders aan en de elementen van de natuur. Moeder de aarde in al haar glorie. Haar bedanken samen met de kinderen onze oeroude krachten oproepen en herkennen.

Richard de Jong

Ik verwelkom de vaders in veiligheid een plek waar kwetsbaarheid een eye opener kan zijn. Je kunt pas echt verbinden met iemand anders als jij rust in je hoofd en verbinding met jezelf ervaart. Als vader binnen in een gezin jezelf zijn. Ook in de combinatie met een drukke baan of eigen bedrijf. Geef ik je de tools om een relaxte papa te zijn.