Welcome to an intimate,
joyful journey.

Een betere wereld begint bij jezelf. Je kunt pas aan anderen geven als je eerst voor jezelf zorgt. Face your shadows to clear the path for your children.

Een inheems gezegde luidt zelfs dat ‘wanneer je jezelf heelt je zeven generaties achteruit en zeven generaties vooruit heelt’. Kijk jezelf eerlijk aan in de spiegel, werk aan jezelf, en je kind en de relatie met je kind zal daarvan floreren. Het zal jullie band verdiepen en jullie beiden vleugels geven. Natuurlijk is zoiets delicaats als healing een ongoing process, maar er zijn zeker stappen te maken. Die stappen worden tijdens deze retreat gezet, in een vertrouwde, zachte omgeving waarbinnen alle angsten kunnen worden losgelaten.

Een betere wereld begint bij jezelf. Je kunt pas aan anderen geven als je eerst voor Het enige wat daarbij van jullie wordt gevraagd, is: TIJD. Met volle aandacht en volledig in het hier en nu. Dat is het ultieme geschenk; kostbare tijd, die zo pijlsnel als je kinderen opgroeien nooit meer terug gaat komen. Tijdens Palomas Libres is het moment aangebroken om écht samen te zijn. Quality time met je dochter of zoon, maar ook volledig met jezelf. Een gelukzalige bubbel van me-time. 

Programma: The art of letting go

 Alles is daarbij tot in de puntjes geregeld – van soulfood met verse ingrediënten tot zijdezacht beddengoed en een algeheel boetiekgevoel.

Je staat aan het begin van een heel nieuw avontuur. Onze tip: stap dit retreat in met een open mind en een open hart. Dit is het moment om verwachtingen te laten varen en je open te stellen voor wat het universum voor je in petto heeft… and the stars will align.

Oprichters Renu en Liza zijn beiden alweer jaren Ibicenci, waar ze het wilde en ongetemde, vrije karakter van Ibiza volledig hebben omarmd. Te strak plannen is er op dit eiland niet bij, daar hebben zij een spoedcursus in gekregen. De retreat – of die nu in Spanje, Nederland of in de toekomst andere plekken met een mystieke oorsprong zoals Marokko plaatsvindt – is daarop gebaseerd: loslaten!

Dat betekent dat de programma’s van tevoren niet bekend worden gemaakt; het gaat voor de deelnemers om vertrouwen en in het diepe springen. Daarmee wordt er ook geoefend in de ‘kracht van het nu’ – een zeer krachtige tool in een druk, dagelijks bestaan.

Een kleine tip van de sluier: denk aan hartverwarmende meiden- of jongenscirkels, kinderyoga- en mediatie, kunstklasjes waar de kids zich helemaal kunnen uitleven. Wat ook de revue kan passeren: diepgaande ademhalingssessies waarbij er van alles kan loskomen, een kalme yoga nidra onder een nachtelijke sterrenhemel, moderne dans, meditatie, massage, journalen of juist een familieopstelling, begeleid door de allerbeste healers en bodyworkers. Terwijl we elkaar complimenteren en omhoogtillen – dat kritische stemmetje in je achterhoofd dat alle moeders wel kennen mag thuisblijven.

Deze retreatervaring blijft te allen tijde optimistisch; het voelt als een warm bad, een diepe knuffel, een viering van het leven.