Our family message

We intend to send light and love to the world. From within us, and through our surroundings. -The heart of peace – We are born out of love, Love is our mother.

Tijdens de retreats, het familieweekend en alle andere soulful gatherings binnen deze hechte community wordt het fundament gelegd voor een verdiepte relatie tussen ouder en kind – ook en juist bij thuiskomst. To a child l-o-v-e is spelled t-i-m-e, en de onvergetelijke momenten van deze reis samen laten een goudomrande imprint achter. Een blijvende safe space, waarin beiden zich gezien en gehoord voelen. Een stromende connectie tussen ouder en kind. Niemand is perfect – en dat is absoluut niet het streven – maar leren leven vanuit het hart en niet alleen maar het hoofd kan een wereld van verschil maken. Daar hoort ook een rafelrandje bij, het blijft altijd puur en echt.

Elk mens is een spiritueel wezen, elk mens is in wezen natuur – alleen vergeten we dat soms. Vooral kinderen zijn wezentjes die enorm openstaan, maar dat kan met alle krachten van buitenaf nog weleens naar de achtergrond verdwijnen. Het doel van dit retreat is om spiritueel bewustzijn aan te wakkeren, kinderen volledig te laten bloeien. Dat hoeft helemaal niet woowoo te zijn. Het gaat simpelweg over de verbinding tussen lichaam, geest en ziel, met elkaar en met planeet aarde waarop we mogen leven. De volgende generatie is de toekomst, en die toekomst ligt in onze handen.