My Daughter & Me

“Mothers of daughters are daughters of mothers and have remained so, in circles joined to circles, since time began.”

Mommy edition

De moeder en dochter Retreats zijn ontstaan uit een verlangen tot verbinding met de  vrouwelijke energie tussen moeder en dochter. Van klein meisje naar volwassen vrouw. Met alle blessings en alle flaws.  Als moeder wil je die connectie met je dochter laten bloeien en groeien.  Dochters zijn de vrouwen in wording, en wij zijn elkaars spiegels.  Moeders en dochters hebben een gouden lijn terug tot naar hun grootmoeders, dit vormt hen beiden. Vrouw zijn en vrouw worden met elkaars steun en begrip.  We hebben elkaar nodig, en vieren het leven samen.  Zorgzaamheid, en elkaar helpen. Door dik en dun, zonder oordeel.  Vrouwelijkheid is de magie van de wereld, het begin van alles.  Moeder aarde die ons alles geeft wat we nodig hebben.  Het universele begrip dat alles begint vanuit de vrouw.  Geboorte en verzorging.  Zachtheid en schoonheid.  Dit meegeven aan onze mooie dochters.  De kracht van pure vrouwelijkheid. Samen dansend en zingend door het leven Elkaar toejuichend, zoals vrouwen het liefste doen. Onze moeder en dochter Retreats zijn gecreëerd met als basis de connectie aan te gaan met jezelf, en elkaar.  Spiegelend. 

“There is no place higher than on daddy’s shoulders.”

Daddy Edition

Vaders en dochters, wij ervaren zelf dat deze band 1000 woorden spreekt. Dochters trekken onwijs naar hun vaders, zetten hem op een voetstuk in elk geval. De vaders hoeven er in het begin weinig voor te doen, meisjes voelen zich veilig bij papa. Als papa er dan ook nog 100 procent voor ze is, dan is deze band onverwoestbaar. Daddys girl, hoor je ze zeggen maar daar is niks negatiefs aan. We ambiëren allemaal een goeie band met onze vaders als vrouw zijnde.

We applaudisseren de vaders die dit anno 2022 als normaal ervaren, want dat is het ook. Een mooie intieme diepe band met je dochter opbouwen, en haar begrijpen en andersom. Humor en knuffelen Helpen en luisteren Klimmen op papa, hij vangt mij altijd op ik vertrouw hem en ik vertrouw in mezelf. Onze connectie weekenden met vaders en dochters zijn gecreëerd om deze band nog meer te laten stralen, jullie mogen trots zijn op elkaar.